Här finns tips och guider för Ubuntu.

onsdag 23 januari 2008

Aftonbladet har efter år av epostbombande äntligen fixat webb-TV för GNU/LinuxMan kan numera se på Aftonbladets webb-TV om man är en användare av Ubuntu eller någon annan GNU/Linux variant.
Innan har man varit tvungen att använda Media Player Connectivity tillsammans med User Agent Switcher

Så här ser det ut numeraJag undrar hur många epost Aftonbladet har mottagit från GNU/Linux användare här i Sverige under årens lopp. Det går att påverka, vi blir bara fler och fler som använder GNU/Linux så av rent ekonomiska intressen kommer fler och fler saker att bli kompatibla med GNU/Linux.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Grymt! Tänk om (s)(v)t och (s)r kunde vara lika duktiga och till exempel börja använda iaf ett öppet format....

Anonym sa...

Ja! Äntligen slutar frun klaga på Ubuntu. Mina världsproblem är lösta...

Thomas Tvivlaren sa...

Som korv på mosbrickan så noterade jag i helgen att det numera också går att beställa/köpa biljetter på SF:s hemsida från Ubuntu och Firefox. Tog väl "bara" några år att få till... :)

Anonym sa...

Lite OT men varför i hela fridens dagar är aftonbladet.se och expressen.se så pass tung för Firefox under Ubuntu? Jag sitter ändå med en P4 på 2,6 GHz och kan fasen inte surfa på någon av sidorna för det går så slött. Jag har inte samma problem när jag tar del av något annat material på webben (hur mycket jag än har uppe samtidigt) och inte heller när jag kör samma sidor från windows på samma dator (eller något betydligt långsammare).

Verkar som att detta med att erbjuda webbtv för oss bara är spel för gallerierna. Linuxvänlig är knappast dessa sidor.