Här finns tips och guider för Ubuntu.

fredag 31 oktober 2008

Ubuntu Sverige träff - Göteborg

Den 30:e oktober träffades ett flertal medlemmar av Ubuntu Sverige för att fira lanseringen av Ubuntu 8.10 - Intrepid Ibex
Vi träffades på krogen Sejdeln och åt god mat och drack god dryck. Här är lite bilder från kvällen. Klicka på bilderna för att få dem i full upplösning.

Bossieman i form.Rancors öra...Rancor och Vulfgar lyssnar på på diskussionerna.ZX Spectrum lyssnarUlsak lyssnar intensivt.ZX Spectrum i egna tankarVulfgar..Gänget.


Farmields flickvän deltog i firandet.Rancor och Farmfield i diskussioner om Linux och WindowsLouie och Ulsak.Vulfgar håller inte med....Johan i diskussion med RancorÄlskling, lyssna inte på rancor, han vet inte vad han pratar om...Farmfield är fångad av stunden.


RipTheJacker med sällskap är med i debatten.RipTheJacker tror inte riktigt på det där...Farmfield förklararZX Spectrum vet inte riktigt vad han ska tro.....Första träffen för en ny Ubuntuist, men inte sista.Vulfgar försöker förtrolla RipTheJackerRancor tänker....Farmfield förklarar för RancorRipTheJacker pratar med ZX Spectrum.Vulfgar....Paula använder Windows för tillfället.Kärlek.


Vulfgar är på gott humör.Glada Ubuntuister.Öl till folket.Louie och Ulsak.Ulsak trivs.Roligt värre.Farmfield förklararFarmfield med sällskap.Här är vi.Det var en riktigt trevlig kväll och jag ser fram redan nu mot nästa träff.

6 kommentarer:

Familje sa...

Trevligt att se alla ansikten som man ju tyvärr bara visste nicknamnen av ! Synd att inte jag fanns i GB.
Hälsningar
LJ

Viktor aka RipTheJacker sa...

Jäklar vad trevligt det var! =)

Buddy Jesus sa...

Såg riktigt trevligt ut. :) Synd att det inte var en vecka tidigare så att jag också kunde ha varit med..

Farmfield sa...

Farmfield was here. =) ...and there...

Det var kul men jag var ju tyvärr för trött för att stanna så för mig blev kvällen lite för kort - kanske 'bättre' (lugnare) för er andra dock, hehe... xD

Christer sa...

I'm spying on ya! :P

Ha det gott! :)

//DX

Vimsig@ubuntu-se.org forums sa...

Såg väldigt trevligt ut!