Här finns tips och guider för Ubuntu.

torsdag 14 augusti 2008

Nyheter i Ubuntu 8.10 - Intrepid Ibex

För den som är intresserad av de nya funktionerna i 8.10 så finns det en tråd här på det engelsktalande forumet. Inlägget uppdateras dagligen så håll koll på tråden om ni vill vara uppdaterade. Listan är lång och många nyheter kommer.
De nyheter jag ser mesta fram emot är Nautilus med tabbfunktionersamt den nya nätverkshanteraren 0.7.x som kommer göra det väldigt enkelt att ansluta till mobilt bredband.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Du mÅSTE skaffa en en wiki om USB!!!

Därmed basta!!!

Mikael Wikman sa...

Det jag längtar mest till är NetworkManager 0.7, som du också nämner. Satt en dag o försökte byta upp mig redan i hardy heron genom att kompilera själv från SVN. Det var smärta och åter smärta, o när den väl satt inne så fungerade mobilt bredband jättebra, men wlan gav upp.

Sen blev det en trevlig ominstallation av ubuntu...

AxelochJohannes sa...

Tjena!

Eftersom du också gillar det här med teknik och webben så tänkte vi tipsa dig om våran blogg, vi har satt oss själva i ett paket och postat oss själva på en resa genom Sverige. Vi bloggar från våra Nokia telefoner, med ett telenor abonnemang och budwheels som fraktfirma. Live med bambuser, youtube och flickr och skickar upp nya filmer, inlägg och bilder hela tiden. Och ja, allt sker just nu, så närmare live kan man inte komma!

www.extrememobileblogging.se

Anonym sa...

När kommer det en fix för problemet med att Ubuntus defaultinställningar pajar hårddiska på bärbara datorer pga för aggressiv strömhushållning? Det borde väl inte vara så svårt att ändra det och det borde vara en hög prioritet. Min dator har varit på service 5 ggr pga detta. Vill inte lägga in Ubuntu förrän jag vet att det funkar felfritt. Har inte råd med nya diskar varannan månad.