Här finns tips och guider för Ubuntu.

torsdag 13 mars 2008

Hårdtestar Hardy Heron

Jag har under den senaste tiden använt Hardy Heron alpha 5 och 6 och kommer även att använda betaversionerna då de anländer. Då jag har velat att testa systemet så ingående som möjligt har jag valt att avinstallera 7.10 Gutsy Gibbon. Detta resulterar i att det blir mindre guider postade för tillfället på bloggen då det rör sig om alpha och beta versioner av Ubuntu som jag använder.
Guider kommer att komma men just nu testar jag Hardy Heron och lär mig det.

6 kommentarer:

miir sa...

Mm förstår dig, med dem senaste uppdateringarna fungerar allt perfekt på min burk. Säg till om du kommer på något användbart i hardy dock! ;)

PS! Om någon undrar har jag hittills inte hittat en guide som fungerar på 7.10 som inte fungerar på hardy heron, så var inte rädda att använda gamla guider från bloggen.

arias sa...

trevligt, blir nog väldigt intressant läsning! Om du har tid får du gärna skriva om vad det är för fel som uppstår när man uppdaterar senaste uppdateringen.

arias sa...

never mind, jag hittade en workaround till bugen som uppstod. https://bugs.launchpad.net/bugs/201673

Webcam sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Webcam, I hope you enjoy. The address is http://webcam-brasil.blogspot.com. A hug.

lasse sa...

Nån som har fått synergy att funka utan lagg.
När jag kör så hackar det väldigt mycket, jag har sett att jag inte är den enda med problem ( https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/synergy/+bug/196792), men tänkte att man kunde släga iväg en fråga.

dexx sa...

Synergy är lite halvjobbigt med Hardy Heron. Det brukar bli lite bättre att köra det som sudo har jag märkt, men ibland så vill den inte alls.